"No results available" in Term Recognition window even though the entries exist in the termbase and I can see them when I perform a termbase search

Im running SDL Trados Studio 2019 SR2 15.2.7.2849 and SDL Multiterm 2019 15.0.6.56482, both u`pdated to the latest versions

For example in Segment 146 term "Wasserfilter" is not displayed in the term recognition window:

But if I search "Wasserfilter" the termbase search window shows the entry:

How can I solve this problem?

Parents
  • I am having the same problem in Studio 2019 15.2.8.3007. Multiterm often doesn't work and reorganization doesn't work either. Very annoying and I hope Trados finally finds a solution. I had the same problem in Studio 2017 and upgraded to 2019 hoping that it would solve the problem. Unfortunately, it didn't. No doubt, I will be advised to upgrade to the latest Studio version.I don't like opening and closing Studio, as I often work on several projects, which subsequently need to be reopened.

Reply
  • I am having the same problem in Studio 2019 15.2.8.3007. Multiterm often doesn't work and reorganization doesn't work either. Very annoying and I hope Trados finally finds a solution. I had the same problem in Studio 2017 and upgraded to 2019 hoping that it would solve the problem. Unfortunately, it didn't. No doubt, I will be advised to upgrade to the latest Studio version.I don't like opening and closing Studio, as I often work on several projects, which subsequently need to be reopened.

Children